Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

3ήμερη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Δ.Ο.Κ.

3ήμερη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.) σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέας Μάκρης διοργανώνουν Πανελλήνια Άσκηση Διάσωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17:00, και θα ολοκληρωθεί στις 17 Νοεμβρίου 2013 στην Νέα Μάκρη.
Μετά από πρόσκληση της Ε.Δ.Ο.Κ. η Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας θα συμμετέχει με χαρά στην άσκηση, όπου θα είναι μια ευκαιρία για τα μέλη της να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις και εμπειρία σε θέματα διάσωσης και αντιμετώπισης σε ακραίες συνθήκες και φυσικές καταστροφές.

Η ΑΣΚΗΣΗ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Μ.Α.Κ.


Το πρόγραμμα άσκησης του τριημέρου θα συμπεριλαμβάνει:

A.      Δημιουργία και διαμονή σε καταυλισμό

B.      Δασοπυρόσβεση με χρήση πυροσβεστικών οχημάτων

C.      Αστική διάσωση από τροχαίο και σεισμό. Κατάσβεση οχήματος με χρήση πυροσβεστικών οχημάτων. Αστική διάσωση από σεισμό με χρήση οχήματος της Ε.Μ.Α.Κ.

D.      Έρευνα – εντοπισμός – διάσωση – παροχή Ά Βοηθειών – μεταφορά θυμάτων σε ορεινή περιοχή με χρήση διασωστικού εξοπλισμού.


Πληροφορίες:

Η συμμετοχή  στην άσκηση είναι δωρεάν, η διαμονή μας θα γίνει στον καταυλισμό που θα δημιουργήσουμε με τις σκηνές μας και το φαγητό μας το έχει αναλάβει η Ε.Δ.Ο.Κ. με το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέας Μάκρης. Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε όσο το δυνατόν συντομότερα τον αριθμό συμμετοχών της ομάδας μας ώστε τα γεύματα να κανονιστούν από νωρίς και να είναι επαρκή για όλους.

Η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή 15/11/2013 και ώρα 14:00 από το πάρκινγκ Κρανιδίου (λαϊκή αγορά).

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 6977643386 Δαμιανός Νάκος




Φωτογραφίες απο την πανελλήνια άσκηση στις 17-19/5/2013:

                                                  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου