Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μαθήματα ιστοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Ερμιόνης


Η 6η Σχολή Ανοιχτής Θάλασσας «ανοίγει πανιά», στις 31 Οκτωβρίου 2014 και θα διαρκέσει έως τις 23 Νοεμβρίου 2014.
Η σχολή περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα εκμάθησης, εκπαίδευσης και εξάσκησης, και την ευθύνη της διδασκαλίας έχει ο έμπειρος εκπαιδευτής Σπύρος Κανάρης.

Τα θεωρητικά μαθήματα θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ΝΟΕΡ κάθε Παρασκευή και Σάββατο απόγευμα. Η πρακτική εξάσκηση με το σκάφος γίνεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.


Για τα μαθήματα
Οι εκπαιδευόμενοι εξοικειώνονται με την ιστιοπλοΐα και τις αρχές της, γνωρίζουν τα σκάφη ανοιχτής θάλασσας, τιςαρχές χειρισμού και αγκυροβολίας εντός και εκτός λιμανιών, τη χρήση των πανιών, βασικές γνώσεις μετεωρολογίας, βασικές γνώσεις μηχανικής, ώστε να μπορούν αποκτώντας και την κατάλληλη εμπειρία, να μανουβράρουν ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ανοιχτής θάλασσας.
Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων χορηγείται στους απόφοιτους δίπλωμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής θάλασσας διεθνώς αναγνωρισμένο. 
Το δίπλωμα που παίρνουν όσοι παρακολουθήσουν με επιτυχία τη σειρά μαθημάτων και προπονήσεων δίνει τοδικαίωμα πλόων και κυβέρνησης ιστιοφόρων ανοιχτής θάλασσας, καθώς και ενοικίασης, σε περίπτωση που κάποιος το επιθυμεί.
Τα θεωρητικά μαθήματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν δωρεάν και οι απόφοιτοι των προηγουμένων σχολών της ιστιοπλοΐας του ΝΟΕΡ, που θέλουν να φρεσκάρουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από την Ανοιχτή Θάλασσα.

Πληροφορίες / Γραμματεία
Τηλέφωνο: 6977092121
email: noermionis@gmail.com
φωτογραφίες απο την 5η Σχολή Ανοιχτής Θάλασσας:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου