Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Σηματοδότηση πεζοπορικής διαδρομής Καταφύκι - Παπούλια 8/2/2014

Με μια ηλιόλουστη μέρα και το ποτάμι να τρέχει άφθονο κάτω από τους απότομους βράχους.. μαγικοί ήχοι του νερού, εικόνες της φύσης γύρω σου δίνουν την κατάλληλη στιγμή όταν μια παρέα από γνωστούς και αγνώστους συναντιούνται στο Καταφύκι και γίνονται μια ομάδα με σκοπό τη σηματοδότηση μιας πεζοπορικής διαδρομής με ζωντανή ιστορία, που χιλιάδες χρονιά πριν τον Παυσανία την έχουν περπατήσει μύθοι και θρύλοι.

Το Σάββατο 8/2/2014 σηματοδοτήθηκε με ειδικά διακριτικά ταμπελάκια η πεζοπορική διαδρομή 2,5 χιλιόμετρων Καταφύκι - Παπούλια από μια ομάδα 8 ατόμων.

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους αυτούς που πριν λίγες  δεκαετίες έδωσαν μεγάλο αγώνα ώστε να σωθεί το Καταφύκι και να μην περάσει δρόμος προς την Ερμιόνη, ώστε σήμερα να έχουμε ζωντανό αυτόν τον θησαυρό φύσης και ιστορίας στην Ερμιονίδα. Τους είμαστε όλοι υπόχρεοι.

Το έργο έχει την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας όπου έχει βγει πρόγραμμα για την υλοποίηση ενός δικτύου πεζοπορικών διαδρομών στην Ερμιονίδα.

Σας περιμένουμε να βοηθήσετε στην συνέχεια του έργου.

Θα αναρτηθούν οι ημερομηνίες άμεσα.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου