Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

2ο Φεστιβάλ Ορεινού & Θαλάσσιου Αθλητισμού Τσαγκαράδας 26-29/6/2014 Στις 26 – 29 Ιουνίου 2014 θα πραγματοποιηθεί το 2ο Φεστιβάλ Ορεινού και Θαλάσσιου Αθλητισμού Τσαγκαράδας, το οποίο διοργανώνει ο τοπικός Τουριστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος.

Κατά τη διάρκειά του θα διεξαχθούν 10 αθλήματα περιπέτειας - Αναρρίχηση, Κατάβαση φαραγγιών, Ποδηλασία βουνού, Πεζοπορία, Θαλάσσιο κανό, Τοξοβολία, Ιππασία, Εναέρια διαδρομή 120μ. (Flying fox), διάσχιση ακτογραμμής (Coasteering) και δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος 5 και 20 χιλιόμετρα αντίστοιχα, όλα σχεδιασμένα και εκτελεσμένα από εξειδικευμένους εκπαιδευτές υψηλού επιπέδου, κάποιοι από αυτούς και με διεθνή καταξίωση όπως οι :

Νίκος Μαγγίτσης (Αναρρίχηση, ορεινό τρέξιμο) , Αναστάσιος Αποκρεμιώτης (κατάβαση φαραγγιού), Αλέξανδρος Πετρούτσος (ποδήλατο βουνού), Μίλτος Ρηγόπουλος (τοξοβολία), Θάνος Νικάκης (θαλάσσιο κανό). 

Η κατά γενική ομολογία πετυχημένη περσινή διοργάνωση, έβαλε τις καλύτερες βάσεις για ένα θεσμό με επίκεντρο τις υπαίθριες δραστηριότητες, ο οποίος αρχίζει να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται.

Η φετινή διοργάνωση θα περιέχει τρεις σημαντικές προσθήκες. Η πρώτη αφορά την αναρρίχηση, στην οποία θα διατίθενται πλακέτες σε όσους έμπειρους αναρριχητές θελήσουν κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ να ανοίξουν νέες διαδρομές. Η δεύτερη αφορά την ποδηλασία βουνού όπου θα διαμορφωθεί διαδρομή Enduro MTB που θα παραμείνει για χρήση και μετά την λήξη και η τρίτη αφορά ένα καινούργιο για την χώρα μας αγώνισμα, το Coasteering, το οποίο έχει σαν περιεχόμενο την διάσχιση μικτού πεδίου της ακτογραμμής, συνδυάζοντας πεζοπορία, κολύμβηση και αναρρίχηση.

Βέβαια όπως και στην περσινή διοργάνωση, οι επιχειρήσεις του Τουριστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου θα παρέχουν προνομιακές τιμές και προσφορές για τους επισκέπτες τις ημέρες του Φεστιβάλ.


Η Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας δεν θα έλειπε από αυτό το γεγονός...


Όσοι επιθυμητέ να βρεθείτε στο μυθικό βουνό τον κενταύρων στο Πήλιο και στην μαγευτική Τσαγκαράδικα σε ένα τετραήμερο γεμάτο δράση επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της ομάδας: 6977643386  φωτογραφίες από την περσινή διοργάνωση:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου